Wij zorgen voor klanten en meer

Webdesign en digitaal adverteren op maat

Nieuwe website nodig?

Een website is vandaag de dag onmisbaar voor jouw bedrijf. Webly bouwt een unieke website waarmee jij je zichtbaar maakt in de online wereld. Tijdens het bouwen vragen we steeds feedback om tot het beste resultaat te komen!

Online adverteren?

Wij gaan op zoek naar de gezonde balans tussen SEO, Facebook adverteren & SEA en zorgen voor extra bezoeker in no-time!

Hoger scoren in Google?

Met een doordachte SEO sta jij hoger in de resultaten van Google. Het voordeel? Zo scoor je bezoekers die actief zoeken naar jouw product en/of dienst én zullen ze sneller overgaan tot een aankoop!

Voordelig en betaalbare diensten voor de kleine onderneming

Onze missie? Kleine ondernemingen professioneel webdesign, online adverteren, grafische vormgeving, fotografie en SEO aan te bieden dat past bij hun karakter. Vandaag de dag wordt er enorm veel geld betaald aan grote bureaus terwijl dit niet noodzakelijk is. Voor een voordelig tarief blazen wij uw digitale onderneming leven in!

Wat zeggen onze klanten

“Zo trots op mijn website! Dankjewel toppers bij Webly!”

De service van Webly is TOP!

Ik ben super tevreden over de samenwerking voor het maken van mijn website. Deze oogt zeer professioneel, eeuwige dank aan Webly!

Er werd steeds met de glimlach en het nodige geduld rekening gehouden met al mijn (soms moeilijke) wensen qua layout. Zeer snelle respons bij vragen en degelijke en verstaanbare uitleg. De website is PERFECT en dit dan nog voor een democratische prijs.

Dankjewel!

Dien Jespers-Bal

Intromuse, Intromuse

“Een persoonlijke aanpak met dat tikkeltje extra”

Aan het begin van de zomer kozen wij als vereniging (Campinaria) voor Webly om onze nieuwe website te maken. Nu we het begin van het academiejaar naderen, is die bijna af en we hebben allesbehalve spijt van onze keuze. Er werd niet alleen rekening gehouden met al onze wensen, maar daarbovenop kregen we nog extra informatica-tips om onze werking te automatiseren en te verbeteren. Kortom, Webly is het totaalpakket dat elk bedrijf of elke vereniging nodig heeft om optimaal te functioneren in de 21ste eeuw! Tom Stroobants

Praeses, Campinaria

“Het is plezierig samenwerken met hen, ik zou ze dan ook ten zeerste aanraden als je op zoek bent naar een wat professionelere websitebouwer”

Webly heeft mijn website gemaakt, helemaal naar mijn smaak. Geen enkele aanpassing was hen teveel. Ze hebben mij veel tips gegeven om mijn website te optimaliseren. Ze hebben mij ook op weg geholpen met mijn eerste facebookadvertentie. Telkens ik een it-gelinkte vraag heb, schakel ik hun hulp in en bijna altijd krijg ik de juiste tip om weer snel verder te kunnen. Dit alles dan ook nog voor een heel faire prijs!

Het is plezierig samenwerken met Webly, ik zou ze dan ook ten zeerste aanraden als je op zoek bent naar een wat professionelere websitebouwer! Heidi van den Heuvel

Oprichter, Beyond-control

Acties en kortingen tot wel 350 euro ontvangen?

Wij doen vaak acties om webdesign, grafische vormgeving, fotografie en copywriting aantrekkelijker te maken bij kleine ondernemingen! Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op te hoogte te blijven van onze acties!

Momenteel doen we een actie waarbij je 350 euro voordeel doet op een website! Bekijk deze hier.

Proficiat, je blijft op de hoogte van onze super kortingen!