Hoe pakken wij het aan?

ONZE WERKWIJZE

Hoe gaan wij aan de slag met jouw project?

Jij contacteer ons met jouw project

Jij hebt een project in gedachten dat je graag uitgewerkt ziet. Je besluit om een stap in de goede richting te zetten en contacteert ons. Welkom!

Afspraak

 Nu we een idee hebben over wat je wilt doen, plannen wij graag een gesprek met jou zodat we het project en de onderneming beter leren kennen. Dit kan zowel telefonisch als in persoon!

Offerte

 We weten nu exact waaraan en waaraf. Vervolgens stellen we offerte op. Jij ziet – als entrepreneur – dat dit een enorm goede prijs-kwaliteitsverhouding is en je beslist om met ons in zee te gaan. Hoera!

Aan de slag

Wij koppelen 1 van onze vele enthousiaste en getalenteerde studenten aan jouw opdracht en hij/zij vliegt er meteen in! Je kan snel een eerste versie verwachten.

Feedback

Nu de eerste versie er is, is het tijd voor jouw feedback en input. Wat vind je van de afgeleverde producten? Op basis van je feedback gaat de student terug aan de slag met het project. We houden geen rekening met het aantal feedbackrondes!

N

Finish

We zijn aangekomen bij de laatste stap, de finish in zicht! Je product is helemaal af en je gebruikt elke gelegenheid om overal je nieuwe website te showen. We hopen je nog te kunnen ondersteunen met al je andere digitale dromen!

Laat je zeker een review achter?

Acties en kortingen tot wel 350 euro ontvangen?

Wij doen vaak acties om webdesign, grafische vormgeving, fotografie en copywriting aantrekkelijker te maken bij kleine ondernemingen! Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op te hoogte te blijven van onze acties!

Momenteel doen we een actie waarbij je 350 euro voordeel doet op een website! Bekijk deze hier.

Proficiat, je blijft op de hoogte van onze super kortingen!