SEO, het hart van de verkoop op je website

Organisch hoog scoren op Google met je website

Zoek je meer verkeer op je website met de hulp van SEO?

Veel mensen laten een website maken, maar vergeten dat een mooie website op zich geen potentiële klanten aantrekt naar je website. SEO zorgt dat je hoger in Google komt bij klanten die actief naar jouw product of dienst zoeken. 

Het kloppende hart van SEO zit in de webteksten, hoe beter je teksten geschreven zijn (volgens de algoritmes van Google) hoe beter jij zal scoren met jouw website. Wij zorgen dat je teksten optimaal geschreven zijn en dat je zo een voorsprong krijgt op je concurrentie.

Maar daar stopt SEO niet. Google wil haar klanten steeds de beste websites voorschotelen, dus het is belangrijk dat de websites die ze laat zien goed werken. Naast de teksten moet de website zelf technisch goed in elkaar zitten. Zo moet jouw website snel en mobielvriendelijk zijn. 

Tot slot besteden we ook aandacht aan backlinks, die ook van belang zijn voor Google. Hoeveel andere websites wijzen er naar de jouwe? Hoe meer kwalitatiefvolle backlinks, hoe meer vertrouwen Google heeft in jouw website!

Wat kost dit SEO verhaal?

De prijs van SEO is niet gemakkelijk te bepalen. Het hangt af van de sector waarbinnen je onderneemt en hoeveel concurrentie je op Google hebt. Daarom is het voor ons belangrijk dat we eerst jouw bedrijf en sector leren kennen, zodat we een duidelijk offerte kunnen uitsturen.

Na onze meeting analyseren we Google, jouw concurrenten en relevante zoekwoorden. Hierna starten we met schrijven en verbeteren van jouw website!

Acties en kortingen tot wel 350 euro ontvangen?

Wij doen vaak acties om webdesign, grafische vormgeving, fotografie en copywriting aantrekkelijker te maken bij kleine ondernemingen! Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op te hoogte te blijven van onze acties!

Momenteel doen we een actie waarbij je 350 euro voordeel doet op een website! Bekijk deze hier.

Proficiat, je blijft op de hoogte van onze super kortingen!