MAAK VAN JE WEBSITE EEN EFFICIËNT VERKOOPKANAAL

WIL JE ONLINE ADVERTEREN?

Wat maakt ons speciaal?

N

Wij zijn een jong team boordevol motivatie en creativiteit. Wij staan altijd klaar om samen jouw project tot een goed einde te brengen.

N

Door onze unieke aanpak zijn onze tarieven voordelig, zodat we een professionele website kunnen maken en tegelijk ook budget hebben om hoog te scoren in Google.

N

Flexibiliteit is voor iedereen belangrijk. Wij werken ook buiten de 9-to-5 uren. Door deze aanpak kan jij elk moment van de dag bij ons terecht voor vragen!

Je hebt een website, maar je hebt weinig bezoekers?

Er worden veel website verkocht, zonder dat er aandacht wordt besteed aan dat wat echt belangrijk is: verkoop. Jouw website moet dienen als een verkoopkanaal waar potentiële klanten jouw producten en/of diensten kunnen vinden.

Er zijn verschillende manieren om dit te doen, wij focussen ons op twee belangrijkste methodes: Google adverteren (SEA) en SEO.

Bij Google adverteren gaan wij analyseren hoe potentiële klanten jou opzoeken. Dit doen ze door zoektermen in te geven op Google. Bij het intypen van deze keywords zal Google vanaf nu jouw advertentie laten zien, zodat je sneller en meer doelgericht relevante klanten kunt bereiken.

Google advertenties is een heel snelle manier om nieuwe klanten te vinden. Je zal voor een laag tarief meteen kunnen kijken hoe goed jij presteert op Google Adwords en hoe het jou kan helpen om meer klanten te genereren.

Waarom adverteren op Google?

  1. Het is een snelle manier om relevante klanten te bereiken (en dus ook sneller verkoop te realiseren).
  2. Google heeft 3,5 miljard (!) zoekers per dag
  3. Je kan heel gericht doelgroepen targeten
  4. Je betaalt enkel als iemand op je advertentie klikt.
  5. Het is gemakkelijk om je budget op te volgen, jij bent in controle over je uitgaven.
  6. Bekijk snel welke advertenties minder goed presteren en pas ze gemakkelijk aan.

Hoeveel kost het om te adverteren op Google 

Je kiest zelf het budget dat je uitgeeft aan Google advertenties. Vaak wordt er gekozen voor een bedrag per dag, waar Google niet zal overgaan. Je kiest dus geheel zelf wat jij wilt uitgeven, maar wij geven adviseren je graag welke opties & zoekopdrachten het beste zijn om te investeren.

Elke zoekterm heeft een andere kost en op elke verschillende zoekterm zit al dan niet meer concurrentie, waardoor de prijs zal verhogen of verlagen.

Daarbovenop komt de kost om de Google advertenties te maken en te optimaliseren, dit doen wij voor u. De kost hangt af van het aantal zoekwoorden waarop jij wilt ranken in Google. We kunnen dus niet een heel nauwkeurig bedrag erop plakken, omdat elk bedrijf anders is. We willen natuurlijk wel een gratis offerte maken, zodat je goed weet wat het je zal kosten!

Is Google adverteren ook nuttig voor kleinere ondernemingen?

Absoluut! Je hoeft geen grote bedragen uit te geven om resultaten te. Google advertenties is een investering, geen kost.  Wij zoeken met jou mee hoe we het best Google Ads kunnen inschakelen voor jouw onderneming en wat de beste budgetten zijn om te investeren.

In dit digitale tijdperk is het dé tijd om te adverteren op Google. Waar wacht je nog op?

Acties en kortingen tot wel 350 euro ontvangen?

Wij doen vaak acties om webdesign, grafische vormgeving, fotografie en copywriting aantrekkelijker te maken bij kleine ondernemingen! Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op te hoogte te blijven van onze acties!

Momenteel doen we een actie waarbij je 350 euro voordeel doet op een website! Bekijk deze hier.

Proficiat, je blijft op de hoogte van onze super kortingen!