EEN FRISSE LAY-OUT OP MAAT VAN JOUW KLANTEN

JOUW DROOMWEBSITE LATEN ONTWERPEN

Wat maakt ons speciaal?

N

Wij zijn een jong team boordevol motivatie en creativiteit. Wij staan altijd klaar om samen jouw project tot een goed einde te brengen.

N

Door onze unieke aanpak zijn onze tarieven voordelig, zodat we een professionele website kunnen maken en tegelijk ook budget hebben om hoog te scoren in Google.

N

Flexibeliteit is voor iedereen belangrijk. Wij werken niet van 9:00-17:00 en zijn daarna onbereikbaar. Door onze opstelling, kan je elk moment van de dag bij ons terecht voor je vragen!

Professionele website, maar voor een voordelig tarief?

Jouw website vormt de online belichaming van jouw bedrijf. Dat betekent dat de persoonlijkheid van je bedrijf moet weerspiegeld worden in één oogopslag. Webly bouwt daarom een uniek design en schrijft creatieve teksten die speciaal zijn ontworpen om meer klanten te werven.

Wij zorgen ervoor dat de online wereld kennis maakt met jouw persoonlijk, met éxtra pit!

Daarbovenop maakt Welby webdesign toegankelijker maken voor kleinere ondernemingen. Hoe? Wij zoeken de beste, de meest getalenteerde en gemotiveerde studenten webdesign en zetten hen aan jouw project. Zij kennen de nieuwste technologie en zijn nog heel creatief van geest. Kortom, de perfecte formule voor een prachtige website!

Nood aan een webshop?

Jouw website als online verkoopplatform? Ook hier voorzien wij een uniek en professioneel ontwerp waar klanten de optimale bestel- en betaalervaring beleven! Bovendien bepaal je mee hoe je je producten wilt presenteren aan het publiek. Door slimme marketing & SEO zorgen we er bovendien voor meer bezoekers naar je shop trekken en omgezet worden in kopers. 

Jouw toekomstige website is

Een nieuwe en doordachte lay-out 

Het team van Webly bouwt geweldige websites op maat van jouw klanten. Iets nog niet naar wens? Dan passen we het met veel plezier aan, ongeacht het aantal feedbackrondes.

Mobielvriendelijk

We zorgen ervoor dat elke website steeds mobile-friendly is. Zo ziet je website er niet alleen geweldig op smartphones en tablets, maar scoor je ook hoger in Google!

Geoptimaliseerd voor Google

Veel klanten aantrekken met Google hoeft niet altijd veel te kosten. Met een goede tekst waarbij de focus op SEO ligt, scoor jij in binnenkort hoger in Google!

Achteraf zelf bewerkingen uitvoeren

Door het gebruik van een CMS kan jij steeds via WordPress zelf kleine teksten of afbeeldingen achteraf toevoegen of bewerken. Simpel, toch?

Wat kost een website bij ons

Vandaag de dag betalen kleinere ondernemingen veel geld aan bureaus of agencies voor relatief gemakkelijke projecten. Prijzen zoals 2500-5000 euro zijn daarbij niet ongewoon.

Wij willen de kleine onderneming helpen om ook van professionele diensten gebruik te maken tegen een acceptabele prijs. Daarom kosten websites bij ons tussen de 700 en de 1500 euro, afhankelijk van jouw eisen. We hebben verschillende pakketten voor iedere ondernemingen. Van iets eenvoudigere websites met niet teveel toeters en bellen tot websites met alles er op en er aan zoals chatfuncties, blogs, een webshop…

Een belangrijk aspect is dat jij als klant zelf jouw website achteraf kan beheren. Heb je nieuwe foto’s of een nieuw adres? Geen probleem, pas het gemakkelijk zelf aan. Geen extra kosten dus!

Hoe maken wij jouw website

Bepalen van het doel

Iedere website heeft een uniek doel. Voor ons is het belangrijk dat we het doel vastleggen alvorens we aan de website beginnen. Op die manier weten we welke lay-out optimaal werkt voor jouw gegeven doel. Ook voor SEO is doelbepaling onmisbaar om hoger te scoren in Google.

Ontwerpen van de website

Hierna maken wij voor jou een professionele en frisse lay-out, waarbij we steeds met jouw feedback werken. Bovendien zijn onze lay-outs zijn altijd geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Future-proof dus!

Je beheert zelf je website

Onze websites worden gemaakt in WordPress, waardoor je zelf in staat bent om je website achteraf volledig zelf te beheren. Je zal dus zelf de afbeeldingen, teksten, titels, … kunnen aanpassen!

Website laten maken voor bijberoep, hoofdberoep of freelancer?

Wij willen mensen en organisaties helpen van een bijberoeper tot een volledig zelfstandige en grotere bedrijven. Voor elke ondernemer hebben we een oplossing op maat met verschillende tarieven.

Onze formule blijft dus voor elke ondernemer dezelfde: laat ons weten hoe jouw droomwebsite eruit ziet en wij bouwen deze – samen – uit!

Wat zeggen onze klanten

“Zo trots op mijn website! Dankjewel toppers bij Webly!”

De service van Webly is TOP!

Ik ben super tevreden over de samenwerking voor het maken van mijn website. Deze oogt zeer professioneel, eeuwige dank aan Webly!

Er werd steeds met de glimlach en het nodige geduld rekening gehouden met al mijn (soms moeilijke) wensen qua layout. Zeer snelle respons bij vragen en degelijke en verstaanbare uitleg. De website is PERFECT en dit dan nog voor een democratische prijs.

Dankjewel!

Dien Jespers-Bal

Intromuse, Intromuse

“Een persoonlijke aanpak met dat tikkeltje extra”

Aan het begin van de zomer kozen wij als vereniging (Campinaria) voor Webly om onze nieuwe website te maken. Nu we het begin van het academiejaar naderen, is die bijna af en we hebben allesbehalve spijt van onze keuze. Er werd niet alleen rekening gehouden met al onze wensen, maar daarbovenop kregen we nog extra informatica-tips om onze werking te automatiseren en te verbeteren. Kortom, Webly is het totaalpakket dat elk bedrijf of elke vereniging nodig heeft om optimaal te functioneren in de 21ste eeuw!

Tom Stroobants

Praeses, Campinaria

“Het is plezierig samenwerken met hen, ik zou ze dan ook ten zeerste aanraden als je op zoek bent naar een wat professionelere websitebouwer”

Webly heeft mijn website gemaakt, helemaal naar mijn smaak. Geen enkele aanpassing was hen teveel. Ze hebben mij veel tips gegeven om mijn website te optimaliseren. Ze hebben mij ook op weg geholpen met mijn eerste facebookadvertentie. Telkens ik een it-gelinkte vraag heb, schakel ik hun hulp in en bijna altijd krijg ik de juiste tip om weer snel verder te kunnen. Dit alles dan ook nog voor een heel faire prijs!

Het is plezierig samenwerken met Webly, ik zou ze dan ook ten zeerste aanraden als je op zoek bent naar een wat professionelere websitebouwer!

Heidi van den Heuvel

Oprichter, Beyond-control

Een grabbel uit ons portfolio

Vakantiehuis Joubal El Gouna

Bavast - Vastgoedexpertise

Rand - Kledingwinkel

MelangeThee - Thee winkel

Campinaria - Verenging

Masscure - Schoonheidssalon

Acties en kortingen tot wel 350 euro ontvangen?

Wij doen vaak acties om webdesign, grafische vormgeving, fotografie en copywriting aantrekkelijker te maken bij kleine ondernemingen! Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op te hoogte te blijven van onze acties!

Momenteel doen we een actie waarbij je 350 euro voordeel doet op een website! Bekijk deze hier.

Proficiat, je blijft op de hoogte van onze super kortingen!